TorielSpoiler

  • Дитя! Бережись, Ти не повинен дивитися це до того як пройшов гру. Цей текст сповнений СПОЙЛЕРІВ.
  • Давай почнемо дружню бесіду і підемо звідси?

Божевільний Манекен (англ. Mad Dummy) — це monster, що представляє із себе манекен, одержимий примарою. Відрізняється від звичайного манекена наявністю очей, зубів, ніздрів, а також пошкодженим торсом. За характером злобен і агресивний. Любить кидати свій ніж.

Історія Редагувати

Нейтральне проходження Редагувати

Вперше цей манекен зустрічається нам на Звалищі у Водоспаді. Спочатку він прикидається звичайним манекеном, але якщо спробувати пройти далі, то він почне битву.

Після битви, Божевільного Манекена можна буде знайти близько будинку Андайн, де він служить "Грушею для биття".

Істинний Пацифістський шлях Редагувати

Після руйнування Бар'єра Манекена можна буде знайти біля будинку Андайн. Він скаже, що вибачається, що був таким опудалом (Неперекладна гра слів).

Шлях Геноциду Редагувати

Зустрівшись з Божевільним Манекеном при проходженні шляхи геноциду, кількість ненависті, спрямованої проти гравця, настільки велика, що дозволяє "злити її з тілом". В якості нагороди, манекен дозволяє гравцеві пройти далі і закінчити бій відразу після його початку. На жаль для "'Задоволеного Манекена"' (англ. Glad Dummy), його тіло стало вразливе до фізичних атак.

В бою Редагувати

Див. статтю "Божевільний Манекен/В бою"

Текст в титрах Редагувати

  • Білий текст - "Змінив ім'я на Злого Манекена"
  • Жовтий текст - "Заспокоївся... зовсім небагато"
    • Всього існує два варіанти: поговорити, залишилися моменти щадити його. Інший - весь час розмовляти з ним.

Цікаві факти Редагувати

  • Божевільний Манекен може "сказати" кілька посилань з "JoJo's Bizarre Adventure: Stardust Crusaders".
  • В кінці битви Божевільний Манекен намагається перемогти протагоніста, утримуючи його в битві; Санс в Дорозі Геноциду використовував таку ж тактику.
  • Перша зустріч з Божевільним Манекеном є відсиланням на відео "Дупа Гутсмана" з мультфільму про Мегамена, яке часто використовувалося Пупах YouTube.
  • Амальгаметы, Азріель, Монстренок, Напстаблук і Божевільний Манекен - єдині персонажі, яких не можна вбити в битві.
  • Його тема битви переймає його манеру розмови - деякі частини музики повторюються три рази поспіль.

Галерея Редагувати

Персонажі
Головні персонажі

ФлауїТоріельСансПапірус ПапайрусАндайнАльфісМеттатонАсґор ДрімурАзріель ДрімурФріскЧара

Вороги в Руїнах МанекенФроггитВимсанМолдсмэлЛуксВегетоидМигоспНапстаблук
Вороги в лісі Сноудина СноудрейкЧилдрейкАйс КапГифтротДогго
Догами і ДогарессаМалий песВеликий песДжерріГлайд
Вороги в Водоспаді АаронМолдбиггВошуаТеммиБожевільний МанекенШайрена
Вороги в Хотленді ВулкинЦундэрлетПіропМаффетКоролівські вартиТак Шкода
Вороги в Ядрі Фінальний ФроггитВимсалотАстигматизмМеджікЛицар Лицар
Вороги в Реальній лабораторії Амальгамети (МеморіхедЭндогиниПтах жнецьЛимонний хлібМати Сноудрейка)
Продавці Продавець відмінних вершківКрамар СноудинаГерсонКрамничка ТемміБретті і КеттіБургерпентс
Інші персонажі МонстреняткоНабридлива собакаЧовнярВісім людейСт. Д. Гастер