пРИВ!!!!! я тЕММі!!!!
- Теммі

тЕММІ — ВИД МОНСТРІВ В пІДЗЕТЕМЛІ.

ВАНИ Є УНЄКАЛЬНІМИ ВОРОГАМИ У вОДОСПАДІ, НАСИЛЯЮТ сЕЛО тЕММІ І ТАРГУЮТ В гЕНДЕЛІКУ тЕММІ.

зОВНІШНІСТЬ Редагувати

тЕММІ ВЕГЛЯДАЄ ЯК СІМПАТІЧНА ПУХНАСТА КІЦЬКА З САБАЧИМИ ВУШКАМИ. мАЮТЬ ЧОРНЕ ВАЛОССЯ ДО ПЛИЧЕЙ І СИНЮ СОРОЧКУ В СМУЖКУ.

вСІ тЕММІ (ОКРІМ бОБА) ГОВОРЯТЬ ЛАМАНОЮ АНГЛІЙСЬКОЮ, ПРАПУСКАЮЧИ БУКВИ І «ЗМІШУЮЧИ ВЕРХНІЙ І НИЖНІЙ РЕГІСТРИ ЛІТЕР». рОЗМОВЛЯТИ «НОРМАЛЬНОМОЮ» АНГЛІЙСЬКОЮ МОЖЕ ТЕММІ З гЕНДЕЛІКА тЕММІ

з'ЯВЛЯЄТЬСЯ РАЗОМ ЗРедагувати

аТАКАРедагувати

  • оДНА З АТАК ТЕММІ — ЖАХЛИВО ВИСОКА тЕММІ, ЯКА ШКАНДИБАЄ ПО бУЛЛЕТБОРДУ. гРАВЕЦЬ ПОВИНЕН ЗАЛИШАТИСЯ МІЖ НІГ, ЩОБ НЕ ОТРИМУВАТИ ШКОДИ. аТАКА ЗЛЕГКА СЛІД ЗА ГРАВЦЕМ, ТОМУ КРАЩЕ НЕ РОБИТИ РІЗКИХ РУХІВ, ІНАКШЕ тЕММІ ВИЙДЕ ЗА бУЛЛЕТБОРД, І ТОДІ УТРАТИ НЕ УНИКНУТИ.
  • дРУГА АТАКА — ОДНА З ЛАП тЕММІ БУДЕ ЗБІЛЬШУВАТИСЯ, ЩОБ ОТОЧИТИ ДУШУ ГРАВЦЯ.

сТРАТЕГІЯРедагувати

  • щОБ ВІДПУСТИТИ МОНСТРА, ПОГОВОРІТЬ З НИМ ОДИН РАЗ.
  • яКЩО НАПРУЖИТИ М'ЯЗИ, тЕММІ ЗНИКНЕ І З'ЯВИТЬСЯ аАРОН.
  • яКЩО Є пЛАСТІВЦІ тЕММІ, ПРОТАГОНІСТ МОЖЕ НАГОДУВАТИ НИМИ тЕММІ. пОТІМ МОЖНА БУДЕ ВІДПУСТИТИ ЇЇ.

в ТИТРАХ ІСТИННОГО ПАЦИФІСТСЬКОГОРедагувати

  • бІЛИЙ ТЕКСТ - "ТEMMIE"
  • жОВТИЙ ТЕКСТ - "temmie"
    • щОБ ОТРИМАТИ ЖОВТИЙ ТЕКСТ, ПОТРІБНО ВІДПУСТИТИ ТЕММИ.

оПИСРедагувати

іНШЕРедагувати

  • яКЩО У ВАС Є пЛАСТІВЦІ тЕММИ, АЛЕ ПРИ ВИ ВІДМОВЛЯЄТЕСЯ ГОДУВАТИ ТЕММИ, ЇЇ ОБЛИЧЧЯ ПЕРЕТВОРИТЬСЯ В УСМІШКУ І З'ЯВИТЬСЯ НАПИС: "сAN'T BLAME A BARK FOR TRYIN'..." (ВІДСИЛАННЯ ПІСНЮ CAN'T BLAME A "'GIRL"' FOR TRYING")
  • сПРАЙТ МАЛЕНЬКИХ ТЕММИ (OVERWORLD) ЗАЗНАЧЕНИЙ ЯК "TEMMIE_HIVE" (ВУЛИК ТЕММІ)
  • іМ'Я тЕММІ ВІДНОСИТЬСЯ ДО ОДНОГО З ТВОРЦІВ ГРИ тEMMI Чанг.

вИНОСКИ Редагувати

Персонажі
Головні персонажі

ФлауїТоріельСансПапірус ПапайрусАндайнАльфісМеттатонАсґор ДрімурАзріель ДрімурФріскЧара

Вороги в Руїнах МанекенФроггитВимсанМолдсмэлЛуксВегетоидМигоспНапстаблук
Вороги в лісі Сноудина СноудрейкЧилдрейкАйс КапГифтротДогго
Догами і ДогарессаМалий песВеликий песДжерріГлайд
Вороги в Водоспаді АаронМолдбиггВошуаТеммиБожевільний МанекенШайрена
Вороги в Хотленді ВулкинЦундэрлетПіропМаффетКоролівські вартиТак Шкода
Вороги в Ядрі Фінальний ФроггитВимсалотАстигматизмМеджікЛицар Лицар
Вороги в Реальній лабораторії Амальгамети (МеморіхедЭндогиниПтах жнецьЛимонний хлібМати Сноудрейка)
Продавці Продавець відмінних вершківКрамар СноудинаГерсонКрамничка ТемміБретті і КеттіБургерпентс
Інші персонажі МонстреняткоНабридлива собакаЧовнярВісім людейСт. Д. Гастер